Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Başkanlık acilen hayata geçmeli

Düzenleyen:
Erdoğan: Başkanlık acilen hayata geçmeli

POLİTİKA Haberleri

“Başkanlık bizim için yeni değil, gelenekseldir. Geldiğimiz noktadan geri dönüş yok. Başkanlığı bir an önce milletimizin onayına sunmak gerekiyor.”

Biz yolumuza sen de yoluna 

Konuşmasında AB’nin uyguladığı çifte standarta da serzenişte bulunan Erdoğan özetle şunları söyledi: “Türkiye dört bir yanından terör örgütlerinin ve onlara destek olan güçlerin doğrudan dolaylı saldırısı altında iken şu anda AB bakın ‘Vize için terörle mücadele yasasını değiştireceksiniz’ diyor. Siz önce Avrupa Parlamentosu’nun yanında çadır kuran teröristlere müsaade ederken bu zihniyetinizi niye değiştirmiyorsunuz? Teröristlere çadır kurdurtacaksın ve onlara orada imkan sağlayacaksın ve bunu demokrasi adına yaptığını söyleyeceksin. Bize de ‘Vize kaldıracağım bunun şartı, şunu değiştirmen...’ Kusura bakma, hadi bakalım biz yolumuza gidiyoruz, sen de yoluna git. Kiminle anlaşabiliyorsan onlarla da anlaş.” Şu önemli günlerde belli sıkıntıların yaşandığını belirten Erdoğan, “Bizlerin de aramızdaki birliği, beraberliği, dayanışmayı çok daha güçlendirmemiz lazım” dedi

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...