Türkeş: MHP'ye dair hiçbir açıklamam olmadı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Türkeş: MHP'ye dair hiçbir açıklamam olmadı

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Türkeş, "MHP’de kongre süreci dahil yaşanan gelişmelerle ilgili hiçbir tarafın lehine ya da aleyhine yorumum, açıklamam olmamıştır." dedi.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "MHP’de kongre süreci dahil yaşanan gelişmelerle ilgili hiçbir tarafın lehine ya da aleyhine yorumum, açıklamam olmamıştır. Konuya ilişkin yeni bir röportaj vermediğim gibi açık ya da 'off the record' (yazılmamak şartıyla) bir açıklamayı da bu süreçte hiçbir gazeteciye yapmadım." ifadesini kullandı. Türkeş, yaptığı yazılı açıklamada, MHP’de son yaşanan gelişmelerle ilgili tarafına atfedilen bazı açıklamaların çeşitli internet sitelerinde yer aldığını belirtti.

"MHP'de kongre süreci dahil yaşanan gelişmelerle ilgili hiçbir tarafın lehine ya da aleyhine yorumum, açıklamam olmamıştır. Konuya ilişkin yeni bir röportaj vermediğim gibi açık ya da 'off the record' bir açıklamayı da bu süreçte hiçbir gazeteciye yapmadım" değerlendirmesinde bulunan Türkeş, eski konuşmalarının yeni bir açıklama gibi sunulmasının hem evrensel habercilik ilkeleri hem de etik ilkelerle uyuşmadığını vurguladı.

Türkeş, AK Parti Ankara milletvekili olarak siyasi çalışmalarına ve millete hizmete devam ettiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...