Bekir Bozdağ: Zayıf liderler başkanlık sistemine karşıdır

Düzenleyen:
Bekir Bozdağ: Zayıf liderler başkanlık sistemine karşıdır

POLİTİKA Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Zayıf liderler başkanlık sistemine karşıdır. Çünkü halk zayıf olan birini başkan seçmez. Başkanlık sistemi olsaydı CHP şimdiye kadar Kılıçdaroğlu'dan 10 defa kurtulmuştu'' dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bozdağ başkanlık sistemi tartışmalarına ilişkin özetle şöyle konuştu:
''Başkanlık sistemi Türk milletini iradesiyle Türkiye'ye gelecektir. Bugün gelir yarın gelir ama Türkiye eninde sonunda başkanlık sistemine geçecektir. Ya yeni anayasayla ya da anayasa değişikliğiyle geçecektir.

''BAŞKANLIK SİSTEMİ GELDİĞİNDE KANDİL BAYRAM OLACAKTIR''
Başkanlık sistemi geldiğinde Türkiye'de kandil bayram olacaktır. Zayıf liderler başkanlık sistemine karşıdır. Çünkü halk zayıf olan birini başkan seçmez. Liderlik vasfı olmayanlar başkanlık sistemine karşılar.

''KAN AKMAYACAKTIR''
Başkanlık sistemi olsaydı CHP şimdiye kadar Kılıçdaroğlu'dan 10 defa kurtulmuştu. Kan akmayacaktır belki bir kan olur ne kanıdır o milletin şükür için kestikleri kurbanların kanı olabilir.''

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...