Kılıçdaroğlu'nun kanlı tehdidine cevap: Ben halkımdan besleniyorum!

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'nun kanlı tehdidine cevap: Ben halkımdan  besleniyorum!

POLİTİKA Haberleri

“O zat kandan beslendiğimizi söylüyor. Haddini bil!.. Kandan beslenen birileri varsa CHP zihniyetidir. Ben halkımdan besleniyorum, halkımdan...”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı’nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘kanlı’ mesajına cevap verdi. Konuşmasında egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğunu vurgulayan Erdoğan, özetle şunları kaydetti:
“Şimdi çıkmış bir tanesi, dünyanın değişik yerlerinde, ‘Başkanlık sisteminin gelmesi için ‘kan gerekir, kan’ diyor. Üç unsur var. Bunlardan bir tanesi mezhepçilik unsurudur, ikincisi ırkçılık unsurudur, üçüncüsü terör unsurudur. Bu zatın söylediklerinde, bu üç unsurun tamamı var. Bunlar kandan besleniyorlar. Aynen bölücü terör örgütünün uzantıları gibi. Bunlarda da o hava esmeye başladı. Herhalde oraya imrendiler. Baktılar ki bu iş, sandıkla gelmiyor. Girdiği her seçimde malum, aldığı netice ortada. Şimdi ‘Acaba kanla netice alır mıyız?’ diye buna bakıyor. Alamayacaksın. Bu milletin üstüne çıkamazsın. Van’da il başkanları toplantısında konuşan zat (Kemal Kılıçdaroğlu), şahsıma karşı yine alçakça bir ifade kullandı. Bizim kandan beslendiğimizi söylüyor. Haddini bil, haddini. Ben halkımdan besleniyorum, halkımdan. Kandan beslenen birileri varsa, 1960’ta rahmetli Menderes’in ve iki arkadaşının idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir, sizsiniz.”
 AB’YE:  Afrika, Asya, Orta Doğu ülkeleri için demokrasi ve özgürlük karnesi hazırlayanlar kendi karnelerindeki kırıkları hiç gündeme getirmiyor. Teröristlerin eli kanlı katillerin hak ve hukuklarını savundukları kadar bunların elinde can veren masumların haklarını savunmuyorlar. Terör örgütüne başkentini açmanın, teröristlere çadır kurdurmanın özgürlükle en ilgisi var. Eli kanlı caniler ne zamandan beri siyasi sığınmacı oldu. DAEŞ’in eylemlerine verdiğiniz tepkiyi niçin PKK, DHKP-C ve YPG’nin saldırıları karşısında esirgiyorsunuz. Madem siyasi idamlara karşısınız, neden birkaç gün önce şehit edilen Motiur Rahman Nizami’nin idamına sessiz kaldınız. Biz bunları söylediğimizde beyefendiler hemen rahatsız oluyorlar. Tayyip Erdoğan hemen diktatör oluyor. Motiur Rahman’ı idam edenler diktatör olmuyor, ona seyirci kalanlar olmuyor. 
 MEDYAYA:  Biriler, medya güçlerini, gazetelerdeki, ekranlardaki tetikçilerini kullanarak bizleri karalamaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Ama hiç kusura bakmasınlar. Onların itibar suikastleri bizi yıldırmaz. Çünkü biz kuvvetimizi medyadan, sermayeden değil, seccadelerini gözyaşlarıyla ıslatan mazlumların dualarından alıyoruz. Onların hayır duaları bizimle olduğu müddetçe, yılmadan, yorulmadan, bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...