Davutoğlu yakın çalışma ekibini ağırladı

Düzenleyen:
Davutoğlu yakın çalışma ekibini ağırladı

POLİTİKA Haberleri

“Başbakanlık, bir insana hayatı boyunca nasip olabilecek en büyük lütuftur. Allah’a hamd ediyorum.”

İsmail Sonsuz ANKARA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu pazar yapılacak kongre öncesi yakın çalışma ekibi ile bir araya geldi. Davutoğlu, Çankaya Köşkü’nde verdiği “veda resepsiyonu”nda konuklarını eşi Sare Davutoğlu ile birlikte karşılayıp, fotoğraf çektirdi. Yakın çalışma ekibinin her birini, ailelerinin bir ferdi gibi gördüklerini vurgulayan Davutoğlu, konuklarına şöyle seslendi: “Sizleri, kendi evlatlarımızdan, kardeşlerimizden, dostlarımızdan ayırt etmedik. Özellikle yakın çalışma ekibi, bazen eşlerini hiç göremediler, uzun süre evden uzak kalanlar oldu. Eşlerden, birinci derecede helallik istiyorum. Allah bu güzel hizmetlerinizi devletin her kademesinde sürdürmeyi nasip etsin. Bu tür görevler, onurla yapılan görevlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olmak, 78 milyon vatandaşın sorumluluğunu üstlenmek, bir insana hayatı boyunca nasip olabilecek en büyük lütuftur. Allah’a hamd ediyorum.”
Davutoğlu veda turları kapsamında dün kızının eğitim gördüğü Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi ile Muazzez Karaçay İlkokulu’nu ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu’nun dünkü son durağı ise TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı Meclis’teki makamı oldu. Veda ziyareti yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...