Sahte imza kavgası

Düzenleyen:
Sahte imza kavgası

POLİTİKA Haberleri

MHP’de olağanüstü kongre için “olaylı pazar” geride kalırken muhalefetin hazirun cetveli yeni bir tartışma başlattı.

Damla Peker ANKARA
Muhalifler, 748 delegenin cadde ortasında kurulan masaya imza verdiğini duyurmuştu. Ancak genel merkez avukatı Yücel Bulut, 19 delegenin cetvelde isimlerinin karşındaki imzaların kendilerine ait olmadığını söylediğini açıkladı. Bulut, 19 delegenin suç duyurusunda bulunacağını belirterek, “Bu sayının çok fazla olduğunu öğrendik. Diğerleriyle de temas kurmaya çalışıyoruz. Zannediyorum ki şu an 200’ün üzerinde bir sahte imza var” dedi. Diğer taraftan muhaliflerden bu iddialara cevap gecikmedi. Hazirun cetvelinin sembolik olduğunu, resmi anlamda hazırlanan bir liste olmadığını söyleyen parti içi muhalefet, bu suçlamaların ciddiye alınmaması gerektiğini kaydetti.
Öte yandan MHP Genel Merkezi, olağanüstü kurultayı toplamakla görevlendirilen “Çağrı Heyeti” üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Meral Akşener de, Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi İlhan Işık’ın ardından, Tosya Asliye Hukuk Hakimi Yunus Aras’ı da Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna (HSYK) şikayet etti.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...