Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e sert sözler: 'Nankör, meddah'

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e sert sözler: 'Nankör, meddah'

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, muhalifleri ve özellikle Meral Akşener'i eleştirerek, "Nankörler! Seçim otobüsü üzerinde meddahlığa soyunanlar." gibi sert ifadeler kullandı" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Muhalifleri çok sert bir dille eleştiren Bahçeli, "Sözlerim delegelere değil, sanal kahramanlaradır. Sözlerim paralel kuluçkasına yatıp, tavşan çıkarmak isteyenleredir. Sözlerin nankörleredir." diyerek tepkisini dile getirdi.

Muhaliflere kızgınlığı dinmeyen Bahçeli, pazar günü yaşananları da "Gezi olaylarının da küçük bir kopyası oldular. Kimi seçim otobüsü üzerinde meddahlığa soyunmuş kimisi de TOMA'ların önünde patlayan flaşlara pozlar vermişlerdir." sözleriyle eleştirdi.

"PARALEL MATRUŞKASI"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:


"MHP bugün Meclis'te tam kadro yerini alacak ve şehitlere karşı görevini mutlaka yapacaktır. MHP, 47 yıldır kuşatmaları yara yara, korkulukları devire devire bugünlere geldi. Biz iman erleriyiz. Paralel tuzaklarla, küresel saldırılarla azimle karşı çıkarız. MHP'de gedik açıp paralel hareketlerle kapımıza kilit vuracaklarmış.

Okyanus ötesinden pişirilmiş aşa su katmayalım diyen işbirlikçiler fellik fellik gezmektedir. Uslanma bilmeyen edepsiz kaçaklar. İmralı canisine avukatlık yapanlar sürekli değişim demekteler. Birbirlerine hiç benzemeyen çürük isimler düşmanımın düşmanı dostum diyerek MHP'ye operasyon yapmaya girişmişlerdir. Ama hiç biri paralel matruşkası olduğunu gizleyememiştir. Diren MHP diyenler Gezi mayası çalmaya çalışmıştır. Geçtiğimiz pazar günü ter temiz dava arkadaşlarım her şeyin iç yüzünü az çok görmüştür.

"GEREĞİ NEYSE YAPILACAKTIR"

Kavuklu ile Pişekar'ı andırıyorlardı. Gezi olaylarının da küçük bir kopyası oldular. Kimi seçim otobüsü üzerinde meddahlığa soyunmuş kimisi de TOMA'ların önünde patlayan flaşlara pozlar vermişlerdir. Bu evlere şenlik çadır tiyatrosu amacına ulaşmıştır.

Bir de Milliyetçi Hareketi ilgilendiren bir tarafı vardır: Ortada ne bir MHP kurultayı vardır ne de buna ihtiyaç vardır. Şahsi ihtiraslarını yenemeyerek ülküdaşlarımızı sokağa dökmek isteyenler asla affedilmeyecektir. Milliyetçi harekette bir cepheleşmeye yol açabilecek bu girişimler alenen ateşle oynamaktır ve bunun gereği neyse mutlaka yapılacaktır."

HULUSİ AKAR'A SAHİP ÇIKTI

İşte Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı o konuşma:

Nusaybin'de görev yapan bir Mehmetçiğin gözü hainlerin üstündeyken kulağı Ankara'dadır. Cumhurbaşkanı'nın kızının düğününe katılan Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilen anlaşılır ve savunulur bir tarafı bize göre yoktur. Sayın Akar son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa etmiştir. Genelkurmay Başkanı'nın düğüne katılmasını eleştirenler terörle mücadele eden askerin moralini bozmak kimsenin hakkı değildir. Şehitler için bir Fatiha okumayan sanal tetikçilerin amacı güvnelik güçlerimize kast etmektir.

Cumhurbaşkanı'nın kızını evlendirmesi hakkıdır. Davete uyan Genelkurmay Başkanı'nı eleştirmek nasıl bir terbiyesizliktir. Hulusi Akar paşa görevini şuurla yapan bir Genelkurmay Başkanıdır.

AB'YE TERÖR TEPKİSİ

''AB ülkelerinin sırf vize muafiyeti sözünü tutmamak için terörle mücadelemizi engelleme amacında olduklarını ibretle izliyoruz. IŞİD'in 19 Mayıs Perşembe günü Türkiye'yi kana bulamak maksadıyla hazırlık yaptığı güvenlik birimleri tarafından bildirilmiştir. Türk devleti zalimin zulmünü paramparça edecek kabiliyettedir.

''KÖKÜNÜ KURUTURUZ''

Nefesimizi kesmek isteyenlerin kökünü kuruturuz. Çünkü biz Türk milletiyiz. İkaz ediyorum herkes yerini yurdunu bilsin.

''CHP'NİN GENEL BAŞKANI TALİHSİZ VE TARİFİ İMKANSIZ BİR POT KIRMIŞTIR''

Bir yanda terörle mücadele sürerken diğer yanda siyasi tansiyon yükselmektedir. Sorumsuz açıklamalar duyarsız yaklaşımlar istismara dayalı teklif ve temenniler Türkiye'ye ayak bağı olmaktan başka bir işe yaramamaktadır. Analarımızın ağlaya ağlaya gözlerinde yaş kalmamıştır. Gemi su almak fırtına gittikçe şiddetlenmektedir. Ana muhalefet partisi genel başkanı 'Başkanlık sistemini kan dökmeden getiremezsiniz' sözleriyle ülke gündemini meşgul etmiştir. CHP'nin genel başkanı talihsiz ve tarifi imkansız bir pot kırmıştır.

DOKUNULMAZLIK TARTIŞMASI

MHP daha önceki duruşunu muhafaza etmektedir. Bu iş en geç cuma günü bitmelidir.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...