Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'ya giden Figen Yüksekdağ geri döndü

Düzenleyen:
Almanya'ya giden Figen Yüksekdağ geri döndü

POLİTİKA Haberleri

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, milletvekilliği dokunulmazlıklarının kaldırılmasından sonra yurt dışına kaçtığı yolundaki haberleri yalanlayarak, "Kaçmadım, buradayım" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, dokunulmazlıkların kaldırılması oylamasından sonra gittiği Almanya'dan bugün İstanbul aktarmalı THY uçağı ile Batman'a geldi. Dokunulmazlıkların kaldırılması oylamasından önce planlanan bir etkinliğe katılmak üzere Almanya'ya gittiğini belirten Yüksekdağ, Batman Havalimanı'nda, yurt dışına kaçtığı yolundaki iddiaları değerlendirdi.

Batman'da düzenlenen 'Geleceğimizi konuşuyoruz' etkinliğine katılmak üzere kente gelen Figen Yüksekdağ'ı havalimanında, HDP Batman milletvekilleri Ayşe Başaran, Saadet Becerikli, HDP, DBP il yöneticileri ile Batman Belediye Başkan Vekili Hürriyet Kaytar tarafından karşılandı. Gazetecilerin sorusu üzerine Almanya'dan İstanbul'a, oradan da saat 15.45 uçağıyla Batman Havalimanı'na indiğini anlatan Yüksekdağ, "Almanya'da bir programım vardı. Ayağımın tozuyla İstanbul aktarmalı uçakla Batman'a geldim. 'Kaçtı' şeklindeki iddialara cevap vereceğim" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...