Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Parti yönetimine giremeyen Akdoğan, kabineye de alınmadı

Düzenleyen:
Parti yönetimine giremeyen Akdoğan, kabineye de alınmadı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminden bu yana AK Parti siyasetinin aktif isimleri arasında yer alan Yalçın Akdoğan, Yıldırım hükümetinde MKYK'dan sonra kabineye de giremedi.

Ahmet Davutoğlu döneminde hem MKYK'da olan, hem de Başbakan Yardımcılığı görevinde yer alan Akdoğan, Binali Yıldırım'ın genel başkanlığa getirilmesinin ardından iki koltuktan da oldu.

AKDOĞAN'IN BAŞINI DOLMABAHÇE Mİ YEDİ?

Akdoğan'ın hem parti yönetimi, hem de hükümette devre dışı kalmasında HDP ile hükümetin geçen yılın başında Dolmabahçe'de yaptıkları toplantının etkili olabileceği konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu toplantıyı daha sonra sert sözlerle eleştirmişti.

"YALÇIN AKDOĞAN'A SORUN" DEMİŞLERDİ

Hem HDP kanadı, hem de Bülent Arınç gibi isimler Erdoğan'ın Dolmabahçe çıkışlarına karşılık, "Yalçın Akdoğan'a sorun" mesajını vermişlerdi. Akdoğan'ın, Davutoğlu'nun gidiş sürecinde de, Davutoğlu'na yakın durmasının, hem kabine, hem de parti yönetiminden dışında kalmasına neden olmuş olabileceği de kulislerde konuşuluyor.

TEK CÜMLELİK KABİNE YORUMU

İstanbul'dan Ankara'ya hareket etmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Yalçın Akdoğan'ı VIP girişinde gazeteciler karşıladı. Gazetecilerin yeni kabineye ilişkin sorusuna tek cümle ile cevap vererek "Hayırlı olsun" dedi.

Tek cümlelik açıklamanın ardından Yalçın Akdoğan daha sonra Ankara'ya hareket etti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...