Meral Akşener'in azarladığı kocası, evi terk etti mi?

Düzenleyen:
Meral Akşener'in azarladığı kocası, evi terk etti mi?

POLİTİKA Haberleri

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener'in eşinin, Akşener'in kameralar önünde kendisini azarlamasına alınarak evi terk ettiği iddia ediliyor.

Muhalif adayların düzenlediği alternatif kongrede Meral Akşener'e eşi artık gitmeleri konusunda ısrar edince, Akşener kalabalığın içinde eşine çok sert, azarlar bir üslüpla karşılıklar vermiş, "sana ne" demiş, hatta oğluna dönüp "fatih babanı da al git" demişti. İşte ne olduysa o diyalogtan sonra oldu.

VİDEO YAYILINCA EVİ TERK ETTİ

Video kaydının alınıp sosyal medyada paylaşılması ve yüzbinlerce kişi tarafından izlenmesi üzerine eşler arasındaki kriz daha da büyüdü. Meral Akşener'e yakın İstanbul'dan bir kaynaktan verilen bilgiye göre Meral Akşener'in eşi evi terketmiş durumda ve halen barıştırmak üzere kimi kişiler aracı olmakta.

ASABİ OLDUĞU SÖYLENİYOR

Meral Akşener'in asabi tavırlarının çevresine de yansıdığı hatta bu asabiyetten İzmir eski İl Başkanı Musavat Dervişoğlu'nun da nasiplenerek patlama noktasına geldiği, iddialarıda muhalif kanatta dillendiriliyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...