Başbakan Yıldırım'dan taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yıldırım'dan taziye mesajı

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Binali Yıldırım, Osmaniye ve Diyarbakır-Şanlıurfa yolunda meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Başbakan Yıldırım, Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 6'sı öğrenci 14 kişinin, Diyarbakır-Şanlıurfa yolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili taziye mesajı yayımladı.
Her iki olayda da hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dileyen Yıldırım, böyle hadiselerin bir daha tekerrür etmemesinin en büyük temennileri olduğunu belirtti.
Her iki olayla ilgili de soruşturmaların başlatıldığını, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın arama kurtarma faaliyetlerini yerinde incelemek üzere derhal Osmaniye'ye gittiğini anımsatan Yıldırım, şunları kaydetti:
"2003 yılından bu yana gerek kara ulaştırması alanındaki düzenlemeler gerekse karayollarımızın altyapı çalışmalarının iyileştirilmesi yönünde attığımız adımlar trafik kazalarının ciddi manada azalmasına katkı sağlamıştır. Ancak bilimsel veriler, altyapının ne kadar güzel olursa olsun insan faktörünün kazalarda her zaman ön planda olduğunu göstermektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızın trafik konusunda daha fazla bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bir kez daha her iki olayda da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...