Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Bunlara gerekli dersi millet verecek

Düzenleyen:
Erdoğan: Bunlara gerekli dersi millet verecek

POLİTİKA Haberleri

“Bu ülkede ana muhalefetin başı olacaksın, bölücü terör örgütünün, DHKP/C’nin mensuplarını hastanede ziyaret edeceksin. Neymiş, hastaymış, yaralıymış…”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verdiği iftar sofrasında ağırladı. İftar öncesinde muhtarlara hitap eden Erdoğan, özetle şunları söyledi:
∂ (Kılıçdaroğlu’nun TV’deki sözleri): Bu ülkede ana muhalefetin başı olacaksın, bölücü terör örgütünün mensuplarını hastanede ziyaret edeceksin. Neymiş, hastaymış, yaralıymış, DHKP/C’liyi ziyaret edeceksin. Ben milletimin iradesine bunları havale ediyorum. Bunlara gereken dersi milletim, en ideal şekilde, en güzel şekilde verecektir.
∂ Bu işe farklı bakanlar istedikleri kadar alçalsınlar biz kararlılığımızı kaybetmeden mücadelemize evelallah devam edeceğiz. Çünkü bizim başka vatanımız yok, başka ülkemiz yok, başka devletimiz yok, tüten son ocağa, çarpan son kalbe, savrulan son yumruğa kadar bu topraklar vatanımız olarak kalmaya devam edecek.
∂ (Almanya’daki bazı Türk vekiller):  Ben tabii ‘kanı bozuk’ derken, biyolojik bir kanı bozukluktan, hele ırkçılıktan asla söz etmiyorum. Bizim kültürümüzde kanı bozuk ifadesi, karakterle ilgili bir göndermedir, anlamı da kendi milletine, kendi toplumuna karşı kötülük yapan, yanlış işlerle uğraşmakta ısrar edendir. Almanya’da kendi ülkesini ‘soykırımla’ itham eden, böyle bir karara öncülük eden adam, kanı bozuk değil de nedir?
∂ Türkiye’yi, üzerinde diledikleri gibi operasyon yapabilecekleri, ameliyat yapabilecekleri bir ülke sananlar bir asırdır defalarca yanıldıklarını gördüler. Çanakkale’de gördüler, Kut’ül Amare’de gördüler, Dumlupınar’da gördüler, şimdi Güneydoğu’daki ilçelerde, mahallelerde görüyorlar. Onlar vazgeçmediler, vazgeçmeyecekler, biz de vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...