Kılıçdaroğlu'nu gençlik kolları üyeleri koruyacak

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'nu gençlik kolları üyeleri koruyacak

POLİTİKA Haberleri

"Kendi önlemlerimizi alırız" diyen CHP Lideri, katıldığı törenlerde parti üyeleri tarafından korunacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın ardından İstanbul'da katıldığı cenaze töreninde de protesto edilmesi üzerine CHP'de kırmızı alarm verildi.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Cenaze törenleri ve yurt gezilerinde Kılıçdaroğlu'nun güvenliğinin sağlanması konusunda artık hassas davranacaklarını belirten CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Devlet bizi korumaktan aciz duruma gelmiş. Böyle olunca kendi imkanlarımızla kendi olanaklarımızla kendimizi koruyacağız." şeklinde konuştu. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise, "CHP Gençlik Kolları'nı göreve davet ediyorum. CHP Gençlik Kolları görev almalıdır." çağrısında bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NU PARTİ ÜYELERİ KORUYACAK
CHP Lideri'nin bundan sonraki yurt gezilerinde ve etkinliklerde il teşkilatları ve il gençlik kollarından oluşan güvenlik ekipleri oluşturulacak.

Öte yandan Habertürk'ün haberine göre; MYK'da konuşan Kılıçdaroğlu, "Partililerimiz, örgütümüz çelengimize sahip çıksın. Ama örgütümüzü de uyarın, kimsenin sokağa dökülmesini istemiyorum." dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...