Bahçeli çok sert konuştu: 'Kancıklar'

Düzenleyen:
Bahçeli çok sert konuştu: 'Kancıklar'

POLİTİKA Haberleri

MHP Lideri Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde mermi atılmasıyla ilgili "Bu edepsizliğin hesabı sorulmalı işbirlikçileri deşifre edilmelidir.'' derken, Midyat şehitleri hakkında ise "Kadın polislerimiz fitneye meydan okudular. Şerefsizlere ders verdiler. Dantelli kefen giymediler. Başlarına eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında Türk'ün iffet ve namusunu savundular." şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Bahçeli, gündeme dair önemli açıklamalar yaparken PKK'ya sert sözlerle yüklendi. Midyat şehitlerinden bahseden Bahçeli, "Kadın polislerimiz fitneye meydan okudular. Şerefsizlere ders verdiler. Dantelli kefen giymediler. Başlarına eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında Türk'ün iffet ve namusunu savundular." dedi.

Devlet Bahçeli'nin gündeminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde atılan mermi de vardı.

''Bu densizliği ve provokatörlüğü hoşgörmek geçiştirmek mümkün değildir'' diyen Bahçeli, ''Cami avlusunda ana muhalefet liderinin önüne mermi kovanı atmak bize göre organize ve planlı siyasi bir hamledir. Bu edepsizliğin hesabı sorulmalı işbirlikçileri deşifre edilmelidir'' değerlendirmesinde bulundu.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Sayın Cumhurbaşkanı uzaklara bakmasın, başka yerde iz sürmesin. Türkiye'nin dünyadaki işsizlik ve adaletsizliğe nasıl benzediğini görsün. Mutlak adalet dünya üzerinde zordur. Mutlak ahlak hepimizin elindedir. Şehit gelince yükselen, Obama konuşunca sallanan bir borsa mantığına, döviz kuruyla, faiz oranlarını indirip çıkaran küresel çetelerle savaşı kazanmadan bu milletin belini doğrultması mümkün değildir.

"GİZLENMİŞ NEFRETİN ORTAYA ÇIKMASI HER ÜLKEYİ TEDİRGİN EDİYOR"

Şiddet devamlı körüklenmekte, anlaşmazlıklar istikrarının önünü perdelemektedir. Fransa'da yaşananlar bunun en önemli delilidir. EURO 2016'ya ev sahipliği yapan Fransa'nın kavgayla gündeme gelmesi en önemli delildir. Demokratik içerikli tepkiden ziyade gizlenmiş nefretin ortaya çıkması her ülkeyi tedirgin etmektedir.

"ABD'NİN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ HİMAYE ALTINA ALMASI HİÇBİR GELİŞMİŞLİK SEVİYESİYLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ"

Şiddet birkaç gün önce bu defa da ABD'de ortaya çıkmıştır. Bir gece kulübünü basan katil, ABD'nin 11 Eylül'den sonra yeniden korkuya kapılmasına neden olmuştur. ABD'nin komşu coğrafyalarda terör örgütünü maşa gibi kullandığını biliyoruz. ABD, Türkiye'nin görünüşte dost ve müttefikidir. ABD'nin terör örgütlerini himaye altına alması hiçbir gelişmişlik seviyesiyle ilişkilendirilemez. Orlando katliamının benzerleri Türkiye'de de olmaktadır. İzmir'de yakalanan seri katil de bu çerçevede yorumlanabilecektir.

"ZENNE KILIKLI KANCIKLAR"

6 Haziran 2016'da Vezneciler'de bomba yüklü araç hainler tarafından patlatıldı. Bu alçak saldırıyı TAK isimli cinayet örgütü işledi. Midyat'ta caniler emniyet müdürlüğüne saldırdılar. Dantelli kefen giymediler. Başlarına eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında Türk'ün iffet ve namusunu savundular. Kim erkek, kim mert, kim kalleş kim namert dünyaya gösterdiler. Erkek etek giyerse ya korkudan, ya sapıklıktandır. Kadın polislerimiz fitneye meydan okudular. Şerefsizlere ders verdiler, fistanlarını başlarına geçirdiler. Şehitlerimizle övünüyorum.

"BU DENSİZLİĞİ GEÇİŞTİRMEK MÜMKÜN DEĞİL"

CHP Genel Başkanı şehit cenazelerinde protesto edilmektedir. Sabıka kayıtları bulunmasının yanı sıra, sosyal medyada hastalıklı fotoğraflarının yayılmasıdır. Sayın Kılıçdaroğlu'na boş mermi kovanı atılmış, çelengi parçalanmıştır. Bu densizliği geçiştirmek mümkün değildir. Türkiye'de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan denilirse birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız. Mermi kovanı atmak planlı, organize ve siyasi bir hamledir. Fitneye çanak tutmak PKK'ya hizmettir.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...