Çifte rezalet

Düzenleyen:
Çifte rezalet

POLİTİKA Haberleri

Terörist MLKP’lilerin kullandığı evlerden biri HDP Eş Başkanı’nın çıktı. Figen Yüksekdağ, sadece bir şüphelinin ev arkadaşı olduğunu savundu. Van’da eylem hazırlığındaki teröristlerin kullandığı aracın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine kiralandığı tespit edildi. Soruşturma başlatıldı

HDP’nin terör tutkusu, PKK’yla sınırlı değilmiş!.. Alınan bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü MLKP’ye (Marksist Leninist Komünist Parti) 9 ilçede tespit edilen adreslere özel harekât, çevik kuvvet ve helikopter desteği ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. İzinsiz gösterilere katıldıkları, polise taş ve molotofkokteyli atarak saldırdıkları, Türkiye’de örgüte kazandırdıkları kişileri eğitim için Suriye’ye götürüp, bomba yapma ve silah eğitimi alan kişileri eylem yapmaları için tekrar yurda getirdikleri öne sürülen şüphelilerin yakalanması için düzenlenen operasyon kapsamında 24 farklı adres basıldı. 15 şüpheli gözaltına alınırken basılan evlerden birinin HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’a ait olduğu ortaya çıktı. Operasyon kapsamında zaman zaman evinde misafir olarak kalan Sosyalist Kadın Meclisleri Sözcüsü Fadime Çelebi’nin resmi ikametgah adresinde arandığını anlatan Yüksekdağ, bazı şüphelilerin Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyesi olduklarını kaydetti. Yüksekdağ, “Fadime Çelebi aynı zamanda ev arkadaşım, misafirim, aynı evde kalıyoruz. Onu gözaltına almak için benim resmi ikametgâh adresimi bastılar. Hukuksuz bir biçimde arama yaptılar” iddiasında bulundu. Yüksekdağ, daha önce de bir polisi şehit eden MLKP’li teröristin cenaze merasimine katılmıştı. Yüksekdağ’ın eşi Sedat Şenoğlu da, MLKP üyeliğinden yargılanmış, 7 yıl 7 ay hapis cezası almış ve bu ceza Yargıtay tarafından onanmıştı. Öte yandan Van’da bir grup teröristin kullandığı aracın Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (VASKİ) Genel Müdürlüğüne kiralandığının belirlenmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Söz konusu aracın kullanıldığı olayda, eylem hazırlığındaki tam teçhizatlı 3 terörist güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülmüş, 1 terörist de sağ yakalanmıştı. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...