AK Parti'de çalışma ekibi belirlenmeye devam ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti'de çalışma ekibi belirlenmeye devam ediyor

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti Milletvekilleri Öz, Yeşildal, Yavuz, Çavuşoğlu, Dağ, Bilgin, Altay ve Başer Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

AK Parti'de çalışma ekibi belirlenmeye devam ediyor. AK Parti milletvekilleri Abdurrahman Öz, Adem Yeşildal, Ali İhsan Yavuz, Hakan Çavuşoğlu, Hamza Dağ, Hilmi Bilgin, Mehmet Altay ve Yusuf Başer Seçim İşleri Başkan Yardımcısı oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, AK Parti Merkez Yürütme Kurulundaki (MYK) Başkanlıklar, çalışma ekibini oluşturmaya devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'un başkanlığını yaptığı Seçim İşleri Başkanlığında başkan yardımcıları belli oldu.

Yeni başkan yardımcıları, Seçim İşleri Başkanlığı iş ve işlemlerinin daha düzenli ve verimli yürütülmesi ve il teşkilatlarıyla koordinasyon görevinin yerine getirilmesini sağlamak amacıyla, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın onayıyla görevlendirildi.

Buna göre, Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın başkanlığını yaptığı Tanıtım ve Medya Başkanlığındaki başkan yardımcılıklarında da görevlendirme yapıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Antalya Milletvekili Atay Uslu, Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, eski Ağrı Milletvekili Fatma Salman, MKYK üyesi Özben Yelda Erol Gökcan ile Mehtap Ekinci, Tanıtım ve Medya Başkanlığının iş ve işlemlerinin daha düzenli ve verimli yürütülmesini sağlamak amacıyla Genel Başkan Yıldırım'ın onayıyla, başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...