'Teröre karşı ayrım olmaz'

Düzenleyen:
'Teröre karşı ayrım olmaz'

POLİTİKA Haberleri

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Almanya Savunma Bakanı von der Leyen ile İncirlik Üssü’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bir araya geldi. Bakan Işık, Alman bakanı Milli Savunma Bakanlığı’na gelişinde karşıladı.

Görüşmeden memnuniyet duyduğunu belirten Leyen, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı sebebiyle başsağlığı dileklerini iletti. Leyen, Alman halkının ve Almanya Federal Parlamentosu’nun teröre karşı mücadelesinde Türkiye’nin yanında olduğunu kaydetti. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ise dünyanın herhangi bir yerinde terör saldırısına maruz kalınabileceğini vurgulayıp, Fransa’da, Belçika’da, ABD’de benzer terör saldırılarının yaşandığını hatırlattı. Bakan Işık, “Küresel terörizme karşı mücadelenin de küresel olması gerekiyor” diye konuştu. Alman bakan tarafından belirtilen teröre karşı dayanışma kararlılığından duyduğu memnuniyeti aktaran Bakan Işık, “Dikkat etmemiz gereken bir nokta var, o da terör örgütleri arasında ayrım yapmamaktır. DAEŞ’e karşı mücadeleyi birlikte yürütüyoruz ve yürüteceğiz” değerlendirmesinde bulundu. Görüşme, daha sonra basına 
kapalı devam etti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...