Yüksekova'da, operasyonlar sonrası 13 bin kişi AK Parti üyesi oldu

Düzenleyen:
Yüksekova'da, operasyonlar sonrası 13 bin kişi AK Parti üyesi oldu

POLİTİKA Haberleri

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Ortay, operasyonlar sonrası partilerine 13 bin yeni üye kattıklarını söyledi.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi AK Parti teşkilatı iftar yemeği verdi. Yemekte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Ortay, operasyonlar sonrası partilerine 13 bin yeni üye kattıklarını söyledi.

İFTAR YEMEĞİNE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftar yemeğinde konuşan AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Müslüm Ortay, 13 yıl içersinde vatandaşla bir araya gelmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

OPERASYONLAR SONRASI 13 BİN YENİ ÜYE

Başkan Ortay, "Bu davaya gönül vermiş arkadaşlarla birlikte operasyonlar sonrası Yüksekova'ya dönüş yapıldığı günden itibaren sahaya indik. Bundan sonra vatandaşlarımızın olduğu her yerde, her eve ulaşmaya çalıştık. Sterajik bir bölgede yaşıyoruz. Ticaret anlamında baktığımız zaman İran ile, Irak ile biz aynı bölgede yaşıyoruz. Yüksekova'yı çok seviyoruz. Burada yaşayan bütün vatandaşlarımızı seviyoruz. Din, dil ve ırk ayrımı yapmadan hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi birlikte tutmaya çalışıyoruz. Yüksekova'ya dönüşler sonrası 13 bin yeni üye yaptık." dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...