Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım, şehit ailesini ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yıldırım, şehit ailesini ziyaret etti

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yıldırım, Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit düşen piyade er Yenikapı'nın Buca ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör saldırısında şehit olan askerin İzmir'deki ailesini ziyaret etti.

Bayram programı kapsamında İzmir'e gelen Yıldırım, aralık ayında Cizre'de terör örgütü PKK mensuplarınca zırhlı askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen saldırıda şehit düşen 3 askerden biri olan piyade er Gürkan Necati Yenikapı'nın Buca ilçesi Yaylacık Mahallesi'ndeki evine gitti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, baba Feyzi ve anne Neriman Yenikapı'ya taziyelerini ileten Binali Yıldırım, aileyle bir süre sohbet etti.

Çıkışta vatandaşlarla da sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Yıldırım, çocuklarla bayramlaştı ve bayram harçlığı verdi, oyuncak dağıttı.

Yıldırım, Başbakanlık otobüsünden selamladığı vatandaşların bayramlarını kutladı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...