Bahçeli'den muhaliflere: Ayağınızı denk alın

Düzenleyen:
Bahçeli'den muhaliflere: Ayağınızı denk alın

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’li muhaliflerin düzenledikleri alternatif bayramlaşma programına sert tepki gösterdi.

Bayram namazını, Ankara Ümitköy’deki bir camide kılan Bahçeli, daha sonra Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki kabrini ziyaret etti. Burada gündemi değerlendiren Bahçeli şunları söyledi: “Bana gelen bilgilere göre bu, Fethullah Gülen örgütlenmesinin taban oluşturmak maksadıyla MHP’de bir alternatif bayramlaşma düzenleme gibi bir siyasi oyuna düştükleri bir kez daha görülüyor. Bu oyun bozulacaktır. Bu davaya gönül vermiş insanlarımız, bu tür davranışlara iltifat göstermez. Bunlar tüzüğümüze göre yanlıştır ve ihraç sebebidir. Onun için herkes ayağını denk alacaktır. Ona göre hareket edecektir. Alternatif bayramlaşmayı kabul edemeyiz. Eğer bunu böyle yaparsanız ve bunun yolunu açarsanız, Türkiye’de 34 tane alternatif bayramlaşma çıkar. Ne yapacağız o zaman. Bu işin şakası olmaz. Bu tarihi hataya düşenlerden de siyasetçi olmaz.” 
Muhaliflerin 11 Temmuz’dan sonra delege imzalarını tekrar genel merkeze sunacağı söylentileri hakkında görüşleri sorulan Bahçeli, “Büyük kurultayını yapma sürecine girmek lazımdır. Bununla ilgili de en makul tarih 18 Mart 2018’dir” cevabını verdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...