Paralel artıklardan partiyi ayıklayacağız

Düzenleyen:
Paralel artıklardan partiyi ayıklayacağız

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri sert konuştu: Gülen örgütlenmesi alternatif bayramlaşma tertip ediyor. Bu oyun bozulacak ve MHP’de ayıklanma mevsimi başlayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerce organize edilen bayramlaşma etkinliğini yerden yere vurdu. Bu konuda Paralel Yapı’yı suçlayan Bahçeli, “Bayramlaşma bugün burada, bunun dışındaki bayramlaşma, gelen bilgiler doğrultusunda Fetullah Gülen örgütlenmesinin tavsiyesi ve onların bir siyasi, sosyal zemine tekrar kavuşturulması için oyundur. Bu oyun bozulacaktır. Böyle bir bayramlaşmaya tevessül eden, bu oyunda figür olarak görev alanlara tüzüğümüzün gereği yapılacak ve artık MHP’de bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır” dedi.  MHP genel merkezindeki bayramlaşma sırasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, partisinin bir alternatifi bulunmadığını söyledi. 

TÜRKİYE BÖLGENİN umudu
Orta Doğu’daki kanlı terör saldırılarına işaret eden Devlet Bahçeli, “İslam ülkelerinde barış ve huzur, küresel güçlerin inisiyatifine mi bırakılacak? Onların küresel hedefleri doğrultusunda halen kan kaybı mı olacak? Buna artık ‘dur’ demenin zamanı gelmiştir. İslam ülkeleri içinde terörle mücadelede en birikimli olan, sosyal ve ekonomik yönde çok daha güçlü konumda bulunan, siyasi alanda da etkin yapısı olan Türkiye’ye çok büyük görevler düşüyor” diye konuştu.
Paralel artıklardan partiyi ayıklayacağız
Alternatif bayramlaşmada kavga ve silah şoku
MHP’li muhaliflerden Meral Akşener’in dün bir otelde düzenlediği bayramlaşma programında kavga çıktı. “Hareketin lideri Bahçeli’dir” sloganı atan ve protesto eyleminde bulunan 5 kişiden 3’ü salondaki bazı kişiler tarafından darbedildi.  Otel dışına taşan kavgaya polis müdahalede bulundu. Protestocu gruptan bir kişi silahla havaya ateş açtı. Gözaltına alınan silahlı şahıs emniyete götürüldü. 

AKŞENER: YOLA DEVAM
Meral Akşener, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Ülkücülerin kardeşlik inancını ne yaparsanız yapın bitiremeyeceksiniz” diyerek şunları ekledi: Her türlü kumpasa, her türlü kabalığa, her türlü nezaketsizliğe rağmen nezaketimizi bozmadan, saygımızı ortadan kaldırmadan, yolumuza devam edeceğiz. Hem hukuki hem siyasi mücadelenin sonuna kadar, bana neye mal olursa olsun, takipçisi olacağım.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...