'Ateş çemberi bile bizi durduramıyor'

Düzenleyen:
'Ateş çemberi bile bizi durduramıyor'

POLİTİKA Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Suriye’de 5 yıla yaklaşan iç savaşa, Irak’ta 10 yılı aşan iç kargaşaya ve başka pek çok olumsuzluklara rağmen, Türkiye huzur adası olma vasfını koruyor ve ekonomisi de her şeyiyle büyümeye devam ediyor” dedi.

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde partisinin düzenlediği bayramlaşma programında konuşan Bozdağ, “İnşallah önümüzdeki süreçte de Türkiye büyümeye devam edecektir. Şu anda dünyada en hızlı büyüyen üç ülkesinden biri Türkiye. Faizler yeniden düşme trendine girdi. Enflasyon yeniden aşağıya doğru seyre başladı. Alt yapı ve üst yapılarıyla Türkiye gelişmesini sürdürecektir” diye konuştu. Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olan çevrelere işaret eden Bozdağ, “‘Türkiye ne zaman büyümesini belli noktalara getirdiyse her zaman Türkiye’nin önüne değişik engeller çıkarılmıştır. Ama hamdolsun son 14 yılda önümüze hangi engel çıktıysa bu engeli sabırla, metanetle ve cesaretle aşmayı başardık. Bundan sonra da çıkarılacak her engeli yine hükümetimiz, milletimiz ve devletimiz aşacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmamalıdır” ifadesini kullandı. Bozdağ, Suriye ve Irak’taki kargaşa olmasaydı, Türkiye’nin AK Parti hükümetinin ortaya koyduğu performansla daha güçlü bir noktaya geleceğini aktardı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...