'Tellere tırmanan kim varsa disipline gidecek'

Düzenleyen:
'Tellere tırmanan kim varsa disipline gidecek'

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meral Akşener’i kastederek “MHP’yi itibarsızlaştıran, korsan toplantılar yapan, tellere tırmanan kim varsa Disiplin Kurulu’na sevk edilecek.

Damla Peker ANKARA
MHP ayıklanacak, yeniden kaynaşarak yoluna devam edecektir” dedi. Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Bahçeli, önceki gün bir araya gelen 4 muhalif adayın ‘yargı kararını bekleme’sini de değerlendirdi. Bahçeli, “Bunu biz de istiyoruz, onlar da istediklerini belirtiyorlar. Demek ki 10 Temmuz hikâyesi sona ermiştir. Şimdi önümüze bakacağız” dedi. Bahçeli, Alparslan Türkeş’in başlattığı, kendisinin ise bir süre devam ettirdikten sonra uygulanmasına son verdiği “Tekir Yaylası Kurultayı”nda toplanma çağrısına yönelik bir soru için de “Yayla hepimizin yaylası. İsteyen çıksın” dedi.
BAHÇELİ İFADE VERECEK
Dokunulmazlığı kaldırılan MHP lideri Devlet Bahçeli hakkındaki fezlekeler kapsamında adliyeye davet edildi. Bahçeli bugün saat 14.00’te Ankara Adliyesi’nde ifade verecek.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...