Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli ifade verdi! İşte ilk sözleri

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bahçeli ifade verdi! İşte ilk sözleri

POLİTİKA Haberleri  / AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hakkında hazırlanan fezlekelerle ilgili ifade vermek için, Ankara Adliyesi'ne geldi. İşte Bahçeli'den ilk açıklama...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 'halkı alenen tahrik' suçundan hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında Ankara'da ifade vermeye çağrılmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ifade vermek üzere Ankara Adliyesi'ne geldi. Bahçeli, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak'a makamında ifade verdi. 
 
Bahçeli'nin ifade sonrası açıklaması şöyle;
 
Soruşturma sonucunda bugün savcılığımızın daveti üzerine adliyeye geldik. Uygulamaya geçilmiştir, bu yasa çerçevesinde MHP Osmaniye Milletvekili ve Genel Başkan olarak bazı illerimizde yapmış olduğumuz açıklamalar çerçevesinde bir soruşturma başlatılmış.  Bu uygulamayı basın yoluyla çok fazla abartanlar olmuştur. Bugünkü işlem sırasında görüldü ki çağrılar çok nazik bir şekilde yapıldı. İşlemler de aynı nezakette sürdürürldü.
Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...