'Türkiye ipten alındı'

Düzenleyen:
'Türkiye ipten alındı'

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Darbe cüretinin karşısına çakı gibi, çelik gibi çıktık, darbecilere ‘hayır’ dedik” dedi.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, ABD’nin, Gülen’i derhal teslim etmesi gerektiğini belirterek, “Bunların kalbinde çan sesleri, gözlerinde dolar resimleri, kulaklarında ise Türk düşmanlığının izleri vardır. Bunların yediği içtiği haram ve zıkkım; öğütüp savurduğu yalan ve riyadır” dedi.  TBMM’nin tarihinde ilk kez bomba yediğine dikkati çeken Bahçeli, “Bu firavun artıkları, bu üniformalı teröristler milletin kalbine bombayı fırlatmışlar, 240 vatandaşımızın şehadetine, bin 491 kardeşimizin yaralanmasına neden olan rezillerin PKK veya IŞİD’den ne farkı vardır? Cumhuriyet tarihinde böylesi bir kepazeliğin izi aransa bile şüphe etmeyiniz ki bulunamayacaktır. Dünya tarihinde kendi milli meclislerine saldırıp bombalayan çok az sayıda saldırgan ve melun vardır ki bunlar arasına 15 Temmuzcular da girmiştir. Bu mücadele ile demokrasinin itibar ve iffeti kurtarılmıştır. Türkiye ipten alınmıştır” ifadelerini kullandı.

İdam talebinin çok sık dillendirildiğini kaydeden Bahçeli, “AKP hazırsa biz de varız, biz de bu cezanın verilmesine sıcak bakar, gereğini de gönül huzuruyla yaparız. MHP; savaş, yakın savaş, darbe ve terör tehdidi kapsamında idam cezasını ele almaya hazırdır.” dedi. Bahçeli bir askerin cesedi önünde bozkurt işareti yapan kişiye de sert tepki gösterdi: “İblis uşağı yaratık neredeyse bulunup darbecilerle birlikte cezalandırılmalıdır. Bu şerefsiz. Doğduğuna pişman edilmelidir.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...