'Karşı durmak görevimiz'

Düzenleyen:
'Karşı durmak görevimiz'

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz akşamı yaşananları asla kabul etmeyeceklerini belirterek, “Terör kimden gelirse gelsin, nereden gelirse gelsin lanet okumak hepimizin ortak görevidir. Teröre karşı durmak hepimizin ortak görevidir” dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, darbeyi yapanların hukuk içinde kalınarak yargılamaları gerekliliğini vurgulayarak şunları kaydetti: “Sokağa çıkan vatandaşlardan sağduyulu hareket etmelerini, taşkınlık yapmamalarını özellikle istirham ediyorum. Ayrıca bir şeyden de özenle kaçınmamız lazım, ordu düşmanlığı... Orduya biz ‘Peygamber ocağı’ diyoruz. Bir grup cuntacı orada var diye bütün bir orduyu hedef tahtasına koymak asla doğru değil. Siz eri ve erbaşı linç edemezsiniz, öldüremezsiniz, ne günahı var çocukların. O çocuklarımızı biz ellerine kına yakarak askere gönderiyoruz. Bırakıyorsun rütbelileri, gariban askeri linç ediyorsun. Darbecilerden ne farkı var onların? Böyle bir şey yok. Yazıktır, günahtır.”

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...