HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kılıçdaroğlu: Sözün bittiği yerdeyiz!

Düzenleyen: /
Kılıçdaroğlu: Sözün bittiği yerdeyiz!
Kılıçdaroğlu, Haber

POLİTİKA Haberleri

Kılıçdaroğlu, Şırnak'taki terör saldırısına ilişkin "Sözün bittiği yerdeyiz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bu ülkenin insanları her gün acıyla uyanmamalı. Terörün her türlüsünü bu topraklardan, yurttaşların gündeminden sonsuza kadar çıkarmalıyız. Bu hain saldırılar birliğimizi asla bozamayacak. Cizre'de şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum."

HAVALİMANINDA KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'deki PKK saldırısında şehit olan askerin cenaze törenine katılmak üzere yola çıktı.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, teröre karşı ortak hareket edilmesi gerektiğini işaret etti. "Sözün bittiği yerdeyiz" diyen CHP Lideri, siyaset kurumunun daha aktif bir rol üstlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

"BÜTÜN SİYASİ PARTİLER.."

Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; "Allah sabır versin, Türkiye bu tür acıları hak etmiyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Bütün siyasi partilerin ortak hareket etmesi gerekiyor. Ortak hareket ederken kınıyoruz, lanetliyoruz. Siyaset kurumunun daha aktif bir rol üstlenmesi gerekiyor."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...