Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Işık annesine veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Işık annesine veda etti

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın annesi Mecbure Işık, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı törenle toprağa verildi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 78 yaşında hayatını kaybeden annesi Mecbure Işık’ı gözyaşları içerisinde toprağa verdi. Önceki gün geniş katılımlı bir törenle kızını evlendirerek mutluluk yaşayan Bakan Işık, Hereke Kışladüzü Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. Düzenlenen cenaze törenine; Başbakan Binali Yıldırım, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Donanma Komutanı Veysel Kösele, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizden donanma, havadan polis helikopterleri, cami çevresinde ise polis ve özel harekat birliklerince korunan Hereke’ye karayolu ile gelen Başbakan Binali Yıldırım, Bakan Işık’a başsağlığı dileklerini iletti. Hereke Kışladüzü Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından 78 yaşında hayatını kaybeden Mecbure Işık’ın tabutunu ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım ve Bakan Işık omuzladı. Bakan Işık’ın annesinin cenazesi daha sonra aile kabristanlığına defnedildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...