Erdoğan: Terör tehdit olamayacak

Düzenleyen:
Erdoğan: Terör tehdit olamayacak

POLİTİKA Haberleri

“Operasyonlarımız, DAEŞ, PKK ve YPG gibi terör örgütleri vatandaşlarımız için bir tehdit olmaktan çıkarılana kadar devam edecek.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “terörle kararlı mücadele” vurgusu yaptı. Erdoğan özetle şunları kaydetti:
∂ 30 Ağustos Zaferi, özellikle bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır.
∂ 15 Temmuz kanlı darbe girişimi karşısında milletimizin ortaya koyduğu tavır, bu topraklarda ‘Büyük Taarruz’ ruhunun ne kadar diri olduğunun ifadesidir.
∂ Türkiye, terör örgütleri arasında ayrım yapmadan, vatandaşlarının can güvenliğini sağlayacak adımları hem ülke toprakları içinde, hem de terör örgütlerinin yuvalandığı komşu ülkelerde atmaya kararlıdır.
∂ Uluslararası Koalisyon ile iş birliği içinde 24 Ağustos’ta başlatılan Cerablus harekâtı, bu kararlığımızın ve irademizin bir yansımasıdır. Operasyonlarımız, DAEŞ, PKK ve onun Suriye kolu YPG gibi terör örgütleri vatandaşlarımız için bir tehdit olmaktan çıkarılana kadar devam edecektir. 
YILDIRIM: SONLARI HEZİMET
Başbakan Binali Yıldırım da 30 Ağustos mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’ni darbe teşebbüsleriyle, terörle, tedhişle zayıf düşürmeye çalışan güç odakları emellerine asla ulaşamayacak, millet-devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır” dedi.

OBAMA İLE 4 EYLÜL’DE GÖRÜŞECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama, 4 Eylül’de bir araya gelecek. Beyaz Saray, görüşmenin Çin’de 4-5 Eylül’de düzenlenecek G-20 Zirvesi’nde yapılacağını açıkladı. Gündem, Suriye ve DAEŞ olacak. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...