Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Size barışı getirmek için söz veriyorum'

Düzenleyen:
'Size barışı getirmek için söz veriyorum'

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin 14 yıldır iktidarda olduğunu belirterek, “‘İstikrar’ diyorlardı, tamam, vatandaşa dediler ki ‘Tek parti iktidar olsun.’ Vatandaş da gitti, oyunu verdi, tamam. Ama istikrarı getiremediler” dedi.

Kahramanmaraş’ta düzenlenen “Genişletilmiş 4. İl Başkanları” toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin terör batağına saplandığını belirterek, “Eskiden bir PKK terörü vardı, şimdi IŞİD terörü çıktı, FETÖ terörü çıktı, her gün bir terör çıkıyor, her gün bir örgüt çıkıyor. Maraş’tan bütün Türkiye’ye sesleniyorum, ben size huzuru getirmek için söz veriyorum, ben size barışı getirmek için söz veriyorum, ben size kardeşliği getirmek için söz veriyorum. Herkesin huzura ihtiyacı var, herkesin barışa ihtiyacı var, herkesin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Ben bunu istiyorum ve bunu getireceğim, benim sözüm budur” dedi.
15 Temmuz darbe girişimime ilişkin mücadelenin gerekliliğini de vurgulayan Kılıçdaroğlu, Meclis’i bombalayanların bir an evvel yargının önüne çıkarılması gerektiğini söyledi.
Darbenin suç olduğuna dikkati çeken Kılıçdaroğlu, “Darbe bir suç mudur? Elbette suçtur ama kişi mahkeme kararı olmaksızın suçlu ilan edilemez. Herkes masumdur. Ta ki hakkında karar çıkıncaya kadar. Bugün suçlu ilan ederiz, üç gün sonra onun suçsuz olduğuna karar veririz. Asla unutmayalım. Siyasi kararlar adalet içinde alınmazsa toplumda derin travmalar oluşturur” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...