Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: O ruhu geri getireceğiz

Düzenleyen:
Erdoğan: O ruhu geri  getireceğiz

POLİTİKA Haberleri

Trabzonspor’u uzatmalarda attığı golle ipten alan genç oyuncu, “Taraftarımız da biz de bir kırılma anı bekliyorduk. Onu gerçekleştirdik” dedi

Atiker Konyaspor’u Avni Aker’de uzatmalarda gelen golle devirip rahat bir nefes alan Trabzonspor, geleceğe umutlu bakıyor. Son dakika golünün kahramanı Yusuf Erdoğan, maçtan sonraki gözyaşları için “Bu bir duygu patlamasıydı” derken, “Taraftarımız da biz de bir kırılma anı bekliyorduk. Onu gerçekleştirdik. İki yıldır çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. İyi bir takımız ancak bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. O eski Trabzonspor ruhunu geri getireceğiz. İnşallah Konya galibiyetiyle enkazın altından kurtulacağız” sözleriyle duygularını paylaştı. 
Konya galibiyeti yönetimin de yüzünü güldürdü. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, “İkinci yarıdaki mücadeleyle galibiyeti hak ettik. Tüm camiaya hayırlı olsun. Tribünde olsam herhalde yine PFDK’lıktım golden sonra” ifadelerini kullandı. Bir başka yönetici Ali Rıza Egemen, “Yine de sabır, sabır, sabır. Oyuncularımızı kutluyorum. Çok iyi iş çıkardılar” paylaşımında bulunurken Gençağa Meriç, “Atiker Konyaspor maçındaki oyunumuzla galibiyeti hak ettik” dedi. Gökhan Saral ise galibiyetin ardından, “Büyüksün Trabzonspor!” paylaşımında bulundu.
Yanal’dan 1 gün izin
Teknik Direktör Ersun Yanal, Atiker Konyaspor galibiyetinin ardından futbolculara 1 gün izin verdi. Gergin geçen maçta tribüne yollanan Yanal, soyunma odasında son dakikada gelen galibiyet sebebiyle oyuncularını kutlarken, “Üzerimizden büyük bir yük kalktı. Bir gün dinleneceğiz sonra da yine yoğun bir şekilde çalışacağız” dedi. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...