AK Parti FETÖ için toplantı yapma kararı aldı

Düzenleyen:
AK Parti FETÖ için toplantı yapma kararı aldı

POLİTİKA Haberleri

AK Parti’nin 81 il başkanı FETÖ le mücadeleyi konuşmak üzere AK Parti Genel Merkezinde bir araya gelme kararı alındı. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder

AK Parti'de yarın kritik bir toplantı yapılacak. 81 ilden gelecek siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkanlar genel merkezde buluşacak. Toplantı saat 14'te AK Parti Genel Merkezinde siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı başkanlığında yapılacak.

FETÖ İLE MÜCADELE KONUŞULACAK

Hayati Yazıcı, 15 Temmuz sonrası teşkilatlara gönderdiği genelge ile "FETÖ'yü ayıklayın, dedikodulara inanmayın'' demişti.

Yarın yapılacak toplantı bugüne kadar yapılan en kapsamlı toplantı olacak ve FETÖ ile mücadelede izlenecek yöntem belirlenecek. FETÖ'nün siyasi boyutu, OHAL süreci, kanun hükmünde kararnamaler de başkanlarla yapılacak toplantıda masada olacak.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...