HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti'den HDP'ye jet cevap!

Düzenleyen: /
AK Parti'den HDP'ye jet cevap!
Erdoğan, Hdp, Meclis, Ak Parti, Haber

POLİTİKA Haberleri

TBMM'inde yeni yasama yılı bugün başlıyor. HDP, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Kurul'a girişi sırasında ayağa kalkmayacağını açıkladı, AK Parti'den jet cevap geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 26. dönem ikinci yasama yılı çalışmaları bugün başlıyor. TBMM'deki ilk tören bugün Atatürk Anıtı'nda yapılacak. TBMM'deki yeni yasama yılı saat 15.00'te başlayacak. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, birleşimi açtıktan sonra sunuş konuşması yapacak. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Genel Kurula takdim edecek ve İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kuruluna hitap edecek.

HDP TAVRINI BELİRLEDİ

HDP, dün parti grubunu toplayarak törene ilişkin tavrını netleştirdi. Alınan karara göre HDP'lilerin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın salona girişinde ayağa kalkmaması ve alkışlamaması bekleniyor. HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Erdoğan'ın ne gelişinde ne gidişinde özel bir saygı beklenmesin bizden" demişti.

AK PARTİ'DEN JET CEVAP

Sancar'a yanıt AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Naci Bostancı'dan geldi. CNN Türk canlı yayınında konuşan Bostancı, "Eğer siz bu saygıyı göstermezseniz bu millete sevimsiz gözükürsünüz" dedi.

CHP: SAYGI İLE KARŞILAYACAĞIZ

CHP'nin tavrını ise geçtiğimiz günlerde Grup Başkanvekili Levent Gök açıklamıştı. Gök, Meclis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı saygı ile karşılayacaklarını söylemişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...