Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, AK Parti Grubu'nda

Düzenleyen:
Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, AK Parti Grubu'nda

POLİTİKA Haberleri

Fantezi şarkıların ünlü ismi Cengiz Kurtoğlu, AK Parti grubuna katılarak Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasını dinledi.

Haziran seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili adayı olacağı konuşulan sanatçı Cengiz Kurtoğlu da AK Parti Grubu'nda yerini aldı.

"KALBİ DUYGULARIMLA GELDİM"

TBMM AK Parti Grubu'na gelen Kurtuoğlu, gazetecilerin Başbakan Yıldırım ile görüşüp görüşmeyeceğini sorması üzerine, "Sayın Başbakan müsait olursa bir selam, kelam olabilir tabii. Kalbi duygularımla geldim. Sayın Başbakan'ın çok önemli gündemleri var. Onların çalışmasına fırsat vermemiz lazım. İkide bir onların kapılarının çalmamamız lazım. Fuzuli işler için kapılarını çalmayalım. Ama göz göze gelirsek el ele tutuşuruz" ifadelerini kullandı.

"ÖYLE BİR ÇALIŞMAMIZ OLAMAZ"

15 Temmuz ile ilgili bir çalışması olup olmadığına ilişkin soruya ise Kurtoğlu, "Öyle bir çalışmamız olamaz. Onu biz kalbimizle yaşıyoruz. Aklımızla, düşüncelerimizle. Öyle bir olay şarkılara dökülmez. Yanlış anlaşılır" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...