HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan 50 yıllık dostu Gül'ü anlattı

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan 50 yıllık dostu Gül'ü anlattı
Erdoğan, Haber

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Gül ile üniversite yıllarından beri yol arkadaşı olduğunu belirterek “Sayın Abdullah Gül’ü bilimsel çalışmalarının yanında kültür ve medeniyet hayatımıza dair okumalarıyla âdeta ayaklı bir kütüphane olarak biliyoruz” diye konuştu.

YOL ARKADAŞIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzenin açılışının ardından Kayseri’de yapılan 262 milyon TL’lik yatırımların Cumhuriyet Meydanı’ndaki toplu açılış törenine katıldı. ‘Yol arkadaşım’ dediği Abdullah Gül’le ilk mitingi yine burada yaptığını kaydeden Erdoğan, şunları kaydetti:
İdam konusunda aynı yerdeyim; çünkü bu şehitlerin varisleri eğer idam istiyorlarsa bununla ilgili olarak devletin af yetkisi yoktur. Şu anda bu işin yolu şu, parlamento. Sayın Başbakan burada. Grup belli. Aynı şekilde muhalefet de CHP, MHP onlar da ortada ve parlamentodan böyle bir karar çıktığı anda bak şimdiden ilan ediyorum. Bana geldiğinde, ben bu kararı onaylarım; çünkü o şehitlerin hakkı öyle kolay kolay ödenmez. Bekara karı boşamak kolaydır. Biz gözü yaşlı analarımızı, babaları, eşlerini, yavrularını dinledik. Neymiş? George şöyle der, Hans böyle der. Beni ne George ilgilendirir ne Hans ilgilendirir. Beni bu millet ilgilendirir. Benim milletim ne der, Allah ne der; biz buna bakarız.

SU UYUR FETÖCÜLER UYUMAZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Sanayi Odası’nın ödül töreninde yaptığı konuşmada ise FETÖ ile mücadeleye değinerek özetle şunları söyledi: Bu yapıyı, milletimizin başına musallat eden temel neden, milli ve manevi değerlerine bağlı insanlara yönelik baskılardır. Ötekileştirme politikalarıdır. Biz bu anlayışı kökten değiştirmek, milletle devleti kucaklaştırmak için böyle adımlar attık. Bu örgütle (FETÖ)  mücadelenin kolay ve kısa vadeli olmadığını hepimiz çok iyi idrak etmeliyiz. Su uyur, FETÖ’cüler uyumaz. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...