'CHP rayından çıktı parti iyi yönetilmiyor'

Düzenleyen:
'CHP rayından çıktı parti iyi yönetilmiyor'

POLİTİKA Haberleri

Bolu Milletvekili Tanju Özcan kendi partisini ve yönetimini yerden yere vurdu. Özcan “Hiçbir konuda net duruşumuz kalmadı onun için siyasette başarılı olamıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan “Parti iyi yönetilemiyor. Herhangi bir konuda dik duruşumuz yok. Bundan dolayıdır ki, biz bütün krizlerden zararlı çıkan taraf oluyoruz” dedi. CHP’li Özcan makamında İHA’nın sorularını cevapladı. CHP’nin Adana mitinginde FETÖ’cü Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan isimlerinin anılması ile ilgili Özcan, “Cumhuriyet düşmanlarının bizim mitingimizde anılıp, alkışlatılmaya çalışılması benim yüreğimi sızlattı. Bunlar FETÖ’nün en önde gelen sözcüleriydi. Partililerin de buna tepki gösterdiğini gördüm. En sonunda dayanamadım...” ifadelerini kullandı. Partinin rayından çıktığını söyleyen Özcan şu eleştirileri yaptı: Parti iyi yönetilemiyor. Herhangi bir konuda dik duruşu yok. Bundan dolayıdır ki, biz bütün krizlerden zararlı çıkan taraf oluyoruz. CHP her konuda net duruşu olması gerekir, Cumhuriyet’ten ve Atatürk’ten yana tavrını koyması lazım. Oradan oraya savruluyoruz, bir gün HDP ile kol kola anılır bir parti olarak anılıyoruz, bir gün FETÖ’yle. Bir an önce partinin temel çizgilerine geri dönmesi gerekir. Tutarlı olmalıyız.” 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...