Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AB Bakanı Çelik'ten Halep tepkisi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AB Bakanı Çelik'ten Halep tepkisi

POLİTİKA Haberleri  / AA

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Suriye'de göz göre göre cinayet işlendiğini belirterek, "Kadim bir halk soykırıma tabi tutuluyor. Dünya etkisiz." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Suriye haritasına bakarak insanlıktan bahsetmeye ne kadar az kişinin hakkı var ve ne çok kişi bu utancı bir deri gibi taşıyacak." ifadelerini kullandı.

En acısının da Suriye'deki rejimin cinayetlerinin bazı ülkelerde zafer gibi kutlanması olduğuna dikkati çeken Çelik, Halep'te olanların, insanlık adına kazanılan her şeyin etkisizliğini gösterdiğini vurguladı.

Çelik, şunları kaydetti:

"Göz göre göre cinayet işleniyor Suriye'de. Kadim bir halk soykırıma tabi tutuluyor. Dünya etkisiz. 'Hümanizm çağında (?!) çok cinayet işlendi ama hiçbir cinayet Suriye'deki kadar yakıcı ve aleni olmadı."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...