HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti'nin referandum uygulaması yayında

Düzenleyen: /
AK Parti'nin referandum uygulaması yayında
Evet, Kararımız Evet Uygulaması, Haber

POLİTİKA Haberleri

Referandum sürecini resmen başlatan AK Parti, teknoloji dünyasında da kampanyasını sürdürecek. 'Kararımız Evet' adındaki uygulama resmen yayına girdi.

AK Parti, referandum sürecine bugünkü "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı" ile başladı. 'Evet' sloganıyla başlatılan kampanya hakkında akıllarda soru işareti kalmaması için, Andorid ve iOs platformlarında uygulama geliştirildi. 'Kararımız evet' adında yayınlanan uygulama ile referandum detaylıca anlatılıyor.

DEĞİŞEN MADDELER TEK TEK AÇIKLANIYOR

Uygulamada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin genel faydaları, bu sistemin nasıl işlediği ve anayasa maddelerindeki değişikliğin neler olduğu açıklayıcı bir şekilde ifade ediliyor. Alt kısımda yer alan 'kararımız evet' butonuna tıklandığında ise sistemin açıklandığı video açılıyor.

Ayrıca uygulamada değişen maddelerin içerikleri de, akıllarda soru kalmaması için detaylı bir şekilde açıklanıyor.

ONLİNE MAĞAZALARDA YAYINDA

AK Parti'nin 'kararımız evet' mobil uygulaması Google Play Store ve Apple Store'da bulunuyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...