HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti'den 5 milyon 'Evet' isimli gazete

Düzenleyen: /
AK Parti'den 5 milyon 'Evet' isimli gazete
Ak Parti, Wifi Şifresi, Haber

POLİTİKA Haberleri

AK Parti tanıtım toplantısı için bastırılan 5 milyon "Evet" isimli gazete, partililere ve gazetecilere dağıtıldı. Ayrıca salondaki kablosuz internet ağının adının "evet", parolasının ise "kararımız evet" olduğu belirtildi.

AK Parti Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sisteme ait değerlendirmelerinin yer aldığı, 5 milyon "Evet" isimli gazete bastırdı.

40 BİN PARTİLİYE HİTAP EDECEK

AK Parti, 16 Nisan'daki halk oylamasına 50 gün kala kampanyasını tanıtıyor. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Spor Salonu'na gelmesi planlanan yaklaşık 40 bin partiliye hitap edecek.

Sabahın erken saatlerinde salonu dolduran çok sayıda partili, AK Parti'nin halk oylamasındaki ilk seçim şarkısı "Tabii ki evet"i söyleyerek Başbakan Binali Yıldırım'ı bekledi.

DİKKAT ÇEKEN PANKARTLAR

Başbakan Yıldırım'ın seçim bölgesi İzmir il teşkilatınca hazırlanan, "Mesele memleket olunca teferruat olur siyaset, İzmir'in kararı net evet" ve "İzmir'in sevdasını bilmek gerek, söz konusu vatansa tabii ki evet" pankartları da dikkati çekti.

Salonda ayrıca AK Parti Gençlik Kollarınca hazırlanan "Türkiye'nin meselesi, gençlerin meselesidir", "Yıkılmadık, yıkılmayacağız, aksine biz daha yeni başlıyoruz" yazılı pankartlar yer aldı.

ŞEHİTLERİN POSTERLERİ ASILDI

Bazı partililer, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan ile 15 Temmuz'da darbe girişiminin engellenmesinde büyük rol oynayan şehit Astsubay Ömer Halisdemir, terör örgütü PKK'nın İzmir adliyesine yönelik saldırısında kahramanlık göstererek şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in posterlerini açtı.

Salonda, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen, kuruluşundan bu yana AK Partinin kampanya süreçlerini yöneten reklamcı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un posterleri de yer aldı.

AK PARTİ'DEN "EVET" GAZETESİ

AK Parti Gençlik Kolları tarafından bugüne özel 5 milyon adet 24 sayfadan oluşan "evet" isimli gazete bastırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu gazetenin sürmanşetinde "18 maddelik reform, daha güçlü Türkiye, daha fazla demokrasi" ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin anlatıldığı gazetede, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın sisteme ilişkin değerlendirmeleri, geçmiş dönemdeki koalisyon hükümetleri, ihtilaller ve 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin fotoğraflar yer aldı.

Gazetenin "Bu sistemin değişmesi şarttı" başlıklı sayfasında ise Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu ile Alpaslan Türkeş'in, başkanlık sistemine ilişkin görüşlerine yer verildi. Gazete partililere ve gazetecilere dağıtıldı.

TURKUAZ PLATFORM KURULDU

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın salona girişte partilileri selamlamaları için turkuaz renkli bir platform kuruldu.

Salona kırmızı-beyaz, turuncu-beyaz ve turkuaz-beyaz renklerde "Evet" yazıları asıldı. AK Parti Gençlik Kollarına üye gençlerin grafiti ile yazdıkları "Evet"ler de salonda yer aldı.

İNTERNET AĞININ ŞİFESİ DE "EVET"

Salonunda "evet" ağırlıklı bir süsleme yapıldı. Orta bölümü parti yöneticileri, milletvekilleri ve davetlilere ayrılan salonun içi ve dışı "evet" yazıları ve Türk bayrakları ile süslendi. Salonun içine ve dışına, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın resimleri asıldı.

Katılımcılar için internet hizmetinin de verildiği salonda, kablosuz internet ağının adı "evet", parolası ise "kararımız evet" oldu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...