HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Bizim 'Evet' kararımıza herkes saygı göstermeli'

Düzenleyen:
'Bizim 'Evet' kararımıza herkes saygı göstermeli'
Evet, Evet Kararı, Mhp, Haber

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel, "Biz parti olarak herkesin kararını saygılıyız. Bizim 'Evet' kararımıza da herkes saygı göstermeli." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, "Biz parti olarak herkesin kararını saygılıyız. Türk milletinin kendi kaderine sahip çıkma hakkına saygı gösteriyoruz. Herkesin de bu saygıyı göstermesini bekliyoruz. Bizim 'Evet' kararımıza da herkes saygı göstermeli." dedi.

Demirel, partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP olarak olumsuz değil, yapıcı muhalefetten yana olduklarını belirtti.

MHP'nin milletin huzuru, devletin beka ve dirliği için her zaman inisiyatif aldığını, bundan sonra da almaya devam edeceğine dikkati çeken Demirel, "Bugün ülkemizin etrafına baktığımız zaman pek çok kargaşanın, çatışmanın olduğunu görüyoruz. Fırat Kalkanı Harekatı bir vatan savunması harekatıdır. Partimizin buna bakışı böyledir. Biz kimseyle savaşmıyoruz. Türkiye'nin iç güvenliği için sınır güvenliğini sağlamak adına, vatan savunması adına Fırat Kalkanı Harekatı'nı parti olarak destekliyoruz." ifadesini kullandı.

Demirel, referandum sürecine de değinerek, şunları kaydetti:

"Referandumun yeni bir kutuplaşma sebebi olmasını MHP olarak kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu toplumda referandum halkın kararının ortaya çıkması için yapılmaktadır. Bunun bir cepheleşmeye, kutuplaşmaya sebep olması parti olarak istemediğimiz ve kabul etmeyeceğimiz bir şeydir. Biz parti olarak herkesin kararına saygılıyız. Türk milletinin kendi kaderine sahip çıkma hakkına saygı gösteriyoruz. Herkesin de bu saygıyı göstermesini bekliyoruz. Bizim 'Evet' kararımıza da herkes saygı göstermeli. Biz parti olarak 'Evet' diyeceğimizi söylüyoruz. Bunu sebepleriyle birlikte savunuyoruz.''

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...