Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Katar’ı tecrit etmek ne insani ne İslami

Düzenleyen:
Erdoğan: Katar’ı tecrit etmek ne insani ne İslami

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eli kanlı teröristleri ‘rol model’ olarak sunanların karne günü PKK’lı teröristlerce şehit edilen Aybüke öğretmen için kıllarını kıpırdatmadıklarını söyledi.

İsmail Sonsuz ANKARA
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eli kanlı teröristleri ‘rol model’ olarak sunanların karne günü PKK’lı teröristlerce şehit edilen Aybüke öğretmen için kıllarını kıpırdatmadıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında Katar krizinden terörle mücadeleye, gündemdeki konularla ilgili önemli mesajlar verdi. 
Bir ülkenin halkını yiyecek ve içeceğinden, seyahatine, ticaretinden ibadetine kadar her alanda tecrit etmeye kalkmanın insani ve İslami olmadığını söyleyen Erdoğan şunları  kaydetti: Katar, terör örgütü DEAŞ’a karşı Türkiye ile birlikte en kararlı duruşunu gösteren ülkedir. Bir ülkeyi terör örgütlerine yardım yapmakla suçlayacaksınız ama öte taraftan kalkıp PYD’ye, YPG’ye silah aktaracaksınız. Bunu ne ile izah edeceğiz.  Şu anda PYD’ye, YPG’ye verilen silahların benim ülkeme tehdit oluşturmadığını bana kim garanti edecek?” diye konuştu. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: 15 Temmuz’da, kimlerin darbelere karşı olduğunu çok iyi biliyoruz. Şu anda Körfez’de oynanan oyunun içerisinde de bu aktörlerin rol almadığını kimse iddia edemez. Mısır’da Cumhurbaşkanı Mursi’yi darbeyle indiren Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı Sisi idi. El bebek gül bebek, eller üzerinde taşınıyor. Eğer demokrasi, darbeler sistemiyse bunu bize tanımlayın da biz de bilelim. 
Kılıçdaroğlu yalan yanlış konuşuyor. ‘7 milyon işsiz var’ diyor. Ya ayıptır ya… Senin bir defa kılavuzun karga. Bu yılın ilk çeyreğindeki büyüme oranımız yüzde 5 olarak gerçekleşti. Bu oran yüzde 2,4 olan AB ortalamasının iki katından bile fazladır. Büyüme beklentinin altında çıksaydı notu düşürmek için harekete geçecek olanların şimdi ne yapacağını merak ediyorum!
Havalimanı, baraj, köprü inşa etmek istediğimizde birden bire çevre hassasiyetleri kabardı. Zannedersin ki çevreci. Biz milyonlarca ağaç dikiyoruz. Onlar ise, ‘Bunlar çevreci değil, çevre düşmanı’... Hep böyle saldırdılar. Bu Geziciler değil mi, 10-12 tane ağacı bir yerden bir başka yere taşırken isyan edenler. Bunlar böyle Gezici ama alışacaklar. 4. yılını da kutlasalar, 40. yılını da kutlasalar yine buna alışacaklar. Bunlar terör örgütlerine gösterdikleri sempatinin onda birini kendi insanına göstermediler. Senelerce devrimci şiddet güzellemeleriyle eli kanlı teröristleri, gençlerimize rol model olarak sundular. Buna karşılık aynı çevrelerin karne günü PKK’lı teröristlerce şehit edilen Aybüke öğretmenle ilgili ciddi bir tavrına, üzüntü beyanına, bir tepkisine şahit oldunuz mu? Bunların tek derdi var terör örgütlerinin kalemşorlüğünü yapmaktır. AK Parti’nin son 14 yıldaki en önemli başarılarından biri de işte bu maskeli baloyu sona erdirmesidir.
İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam da AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın iftar programına katılarak bir konuşma yaptı. Erdoğan, “Milletimizin Ankara’ya bakışını değiştirdik. Belediyelerimiz çarpık yapılaşmayı önlemeli, düzeltmeli. Ankara 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği büyük kahramanlıkla ‘Gazi’ sıfatını ziyadesiyle hak etmiş bir şehrimizdir” dedi.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...