Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: Sen Rabia'ya değil ABD rampalarına kafa yor

Düzenleyen:
Bahçeli: Sen Rabia'ya değil ABD rampalarına kafa yor

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Katar’da kurulacak Türk üssünün körfez ülkelerinin güvenlik ve istikrarına destek vermekten başka bir hedefi yokken, durduk yere bir kaşık suda fırtınalar koparanları anlamanın mümkün olmadığını söyledi.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Katar’da kurulacak Türk üssünün körfez ülkelerinin güvenlik ve istikrarına destek vermekten başka bir hedefi yokken, durduk yere bir kaşık suda fırtınalar koparanları anlamanın mümkün olmadığını söyledi. Meclis Grubunda konuşan Bahçeli, fren tutmayan bazı şuur ve akıl yoksunlarının, Mehmetçiğe “lejyoner” diyecek kadar çıldırdıklarını belirterek özetle şu ifadeleri kullandı: “CHP’de kompleks, aşağılık duygusu, her şeye kulp takma kurnazlığı var. Fırat Kalkanı Harekatı başlayınca da benzer itirazları seslendirdiler. Hükümet doğru çizgidedir. Konu siyaset üstüdür. ‘Türkiye’nin Ortadoğu’da ne işi var, Doha’da ne yapacak?’ tartışması çıkaran CHP’ye soruyorum. Türkiye’nin bölgede pozisyon alması gözünüze batıyor da ABD’sinden Almanya, Fransa ve Birleşik Krallığı’na kadar birçok ülke niçin dikkatlerinizden kaçıyor? Kimlerin nam ve hesabına çalışıyorsunuz? Eğer yürekliyseniz ABD’ye ne işiniz var Ortadoğu’da deyin de endamınızı görelim, adamsınız diyelim. Bakın biz söyledik, yine söylüyoruz, yine söyleyeceğiz. CHP’nin cesareti varsa, Rabia polemiğine değil emperyalizmin bölgeye kurduğu kanlı rampalara kafa yorsun, bunu dert edinsin.”  Haber Merkezi ANKARA

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...