HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Koray Aydın'dan yeni parti açıklaması

Düzenleyen: /
Koray Aydın'dan yeni parti açıklaması
Koray Aydın, Haber

POLİTİKA Haberleri

MHP'li muhaliflerden Koray Aydın, yeni parti iddialarıyla ilgili, "Gelişmeleri takip ediyoruz. Bir süre daha olan biteni gözlemleyeceğiz, istişarede bulunacağız ve yeni bir parti kurmamız gerekirse, kuracağız. Şu anda beklemedeyiz" ifadelerini kullandı.

MHP'den ihraç edilen Ali Sağır'ın iftarı için önceki akşam Trabzon'a gelen Koray Aydın, Kuzey Ekspres gazetesine konuştu. MHP büyük kongresi öncesi, genel merkezin il kongrelerini yaptığını kaydeden Aydın, "41 ilde kongre yapmışlar. Büyük kongre delegelerinin çoğunluğu asker delege.  Asker delege ile yapılacak olan kongrenin sonucu şimdiden belli. Bir süre daha olan biteni gözlemleyeceğiz, istişarede bulunacağız ve yeni bir parti kurmamız gerekirse, kuracağız. Şu anda beklemedeyiz" diye konuştu.

“BİZDEKİ VE DİĞER PARTİLERDEKİ BU KIRILMA YENİ BİR PARTİ ORTAYA ÇIKARIR”

Koray Aydın, şöyle devam etti:

"Gelişmeleri takip ediyoruz. Yeni parti kurabiliriz de kurmayabiliriz de.  Kurma ihtimalimiz daha fazla. Meral hanımla ve birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarla görüşüyoruz. Burada gördüğüm ve sizin gördüğünüz tablo her yerde aynı. Partinin tabanı ve dinamikleri bizimle birlikte hareket ediyor. Yeni parti kurulması gerekirse kurarız. Beklemedeyiz."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...