HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başbakan Yıldırım: Biz aynı ufka bakarak bir araya geldik

Düzenleyen: /
Başbakan Yıldırım: Biz aynı ufka bakarak bir araya geldik
Binali Yıldırım, Haber

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yıldırım, Muğla'da 19. Yörük Türkmen Kültür Şöleni'nde konuştu

Siz yörükler 15 Temmuz'da burada Muğla'da, Marmaris'te alçaklara geçit vermediniz. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktınız. Cumhurbaşkanımızı şehit etmeye gelenlere en güzel dersi sizler verdiniz. Sizlere milletim adına teşekkür ediyorum. Türk demokrasisini zaferle sonlandırdınız. Darbecilere darbeyi vurdunuz. Sizler bu dağların, bu yaylaların civanmert, cömert insanlarısınız.

BİZ AYNI UFKA BAKARAK BİR ARAYA GELDİK

Sizler olağanüstü zamanlarda olağanüstü görevleri yüksünmeden omuzlamış yiğitlersiniz. Şimdi hep birlikte ecdattan kalan bu mubarek topraklara sahip çıkmanın mücadelesini veriyoruz. Bugün kardeşlik ruhunu canlı bir şekilde korumanın, millet olmanın gururunu birlikte yaşıyoruz. Bu millet bin yıldır bu topraklarda yoğrulan Ahlat, Malazgirt'ten, Domaniç'e, Söğüt'e uzanan buradan üç kıtayı ayakları altına alan sayısız kavmi ve ülkeyi şefkatle, sevgiyle kuşanan Osmanlı'nın torunlarısınız. Biz yeryüzünde fesat çıkaranlara, ayrılık tohumları ekenlere karşı yüzyıllar boyu kalp atışıyla, aynı ufka bakarak bir araya geldik.

ŞEHİT VERDİK GAZİ VERDİK AMA VATANIMIZI VERMEDİK

Birlikte çok acılar çektik, müsibetler gördük. Acılarımızı azalttık, sevinçlerimizi arttırdık. Bu vatanın bağımsızlığı uğruna nice şehitler verdik. Allah bütün şehitlerimize, 15 Temmuz şehitlerine rahmet versin, mekanları cennet olsun. Şehitlerimizi şükranla, minnetle yadediyoruz. Allah'a şükürler olsun ki şehit verdik, gazi verdik ama vatanımızı vermedik. 15 Temmuz'da kolkola mücadele ettik. Bayrağımız için toprağımız için hep beraber. Cenab-ı Mevlam bize bir yurt, bir ülke, bir vatan bir istiklal kazandıran bütün şehitlerimizden, gazilerimizden razı olsun.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...