Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özhaseki: 'Deprem olacak' diyorum, kıpırtı yok

Düzenleyen:
Özhaseki: 'Deprem olacak' diyorum, kıpırtı yok

POLİTİKA Haberleri

“Rahat davranıp, çiçekle, böcekle, sosyal tesisle, şarkıcı, türkücülerle uğraşmaya devam ediyorlar.”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıracağı Fuzuli katlı kavşağının temel atma törenine katıldı. Bakan Özhaseki burada yaptığı konuşmada, “depreme karşı duyarsızlık” olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

“Şimdi yasalar çıkarıyoruz. Kentleri değiştirmeye dönüştürmeye çalışıyoruz. Devlet olarak trilyonlar harcıyoruz ama birçok belediye başkanı arkadaşımız işe bile başlamadı. Birçok şehri, ‘Yakında şehrinizde deprem olacak. Bakın bilim adamları söylüyor. Deprem olduğunda da şu kadar bina yıkılacak, altında şu kadar insan kalacak, biraz hareketlenin lütfen’ diye uyarıyorum ama rahatlar, kıpırtı yok. Çok rahatlar, relaks adamlar. Çiçekle, böcekle, sosyal tesisle, şarkıcı, türkücülerle uğraşmaya devam ediyorlar. Biz bunları 15 yıl önce Kayseri’de çözdük.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...