Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Singapur'da Başbakan Yıldırım'a özel ilgi

Düzenleyen:
Singapur'da Başbakan Yıldırım'a özel ilgi

POLİTİKA Haberleri

Singapur’da temaslarını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, Osmanlı döneminden kalma el yazımı Kur’ân-ı Kerim koleksiyonu bulunan Ba’alwie Camii’ne ziyarette bulundu.

Yücel Koç

Camideki 600 yıllık olduğu tahmin edilen Kur’ân-ı kerime ilişkin bilgi alan Yıldırım, Osmanlı Padişahı İkinci Abdülhamid’e ait yağlı boya tabloyu inceledi. Cami görevlileriyle fotoğraf çektiren Başbakan Yıldırım, camideki müzeye, üzerinde hat sanatıyla “Bütün Müslümanlar kardeştir” yazan tablo hediye etti. Başbakan Yıldırım’a ziyaretinde, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Recep Akdağ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci eşlik etti. Öte yandan Yıldırım, Singapur Liman İdaresi, Pasir Panjang Limanı ve İleri Üretim-Teknoloji Merkezinde de incelemelerde bulundu. Buradaki görüşmelerin ardından Binali Yıldırım Vietnam’a geçti.

Singapur'da Başbakan Yıldırım'a özel ilgi

Singapur'da Başbakan Yıldırım'a özel ilgi

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...