Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Mahmut Övür ve Güvenç Kurtar'a taziye telefonu

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Mahmut Övür ve Güvenç Kurtar'a taziye telefonu

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul’dan Ankara’ya hareketinden önce, Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür'ü telefonla arayarak babası Hacı Memi Övür’ün vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti. Erdoğan, eşini kaybeden Teknik Direktör Güvenç Kurtar'ı da telefonla arayarak taziye dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 95 yaşında dün hayata veda eden merhuma Allah’tan rahmet, Övür ailesine de sabır ve metanet diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teknik Direktör Güvenç Kurtar'a da hanımının vefatı nedeniyle taziyede bulundu. Bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşen Gülay Kurtar’ın 62 yaşında vefatından müteessir olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailenin acılarını paylaşarak merhumeye Allah’tan rahmet diledi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...