Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun Ataşehir iddiasına cevap

Düzenleyen:
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun Ataşehir iddiasına cevap

POLİTİKA Haberleri

Canlı yayında Ataşehir Belediyesindeki yolsuzluğu aklamaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İçişleri Bakanı Soylu sosyal medyadan anında cevap verdi. Soylu “Böyle bir şey varsa ben istifa edeceğim. Eğer yoksa sen istifa edecek misin?” dedi.

NTV’deki özel yayına katılan Kılıçdaroğlu, kendisi için “Sen bittin” diyen İçişleri Bakanı Soylu’ya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu “İçişleri Bakanlığında oturacak beni tehdit edecek. Ben de ona pabuç bırakacağım. Sen kimsin ki beni tehdit ediyorsun” diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yolsuzluk sebebiyle Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden alınmasına ilişkin de “İçişleri Bakanı’nın saydığı unsurların tamamında belediye başkanımız hakkında takipsizlik kararı verilmiş, verilmese zaten bir şey demeyiz. Beraat ettiği konu yeniden soruşturuluyor” dedi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine Bakan Soylu, anında sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından cevap verdi. Bakan Soylu, “Canlı yayında şu anda KK (Kemal Kılıçdaroğlu) alenen Ataşehir konusunda yalan söylüyor. ‘İddiaların hepsine açık söylüyorum hepsine mahkeme kararıyla takipsizlik verildi’ dedi. Eğer böyleyse ben istifa edeceğim. Değilse sen istifa edecek misin?” ifadelerini paylaştı. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...