Kılıçdaroğlu: FETÖ'ye 1 kuruş aktarılmışsa ben görevden alırım

Kılıçdaroğlu: FETÖ'ye 1 kuruş aktarılmışsa ben görevden alırım

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Murat Hazinedar'ın Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasının ardından belediyeyi ziyaret etti.

Bina önünde toplanan partililere seslenen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: Buradan söylüyorum: Kendine güveniyorsan, gel beraber FETÖ'ye kim kaynak aktardı tartışalım. Ama ben Beşiktaş'tan çok net şunu söylüyorum: Bu belediyeden, bizim belediye başkanımızdan bırakın 1 milyon, 100 bin lira, bin lira, bir kuruş FETÖ'ye para aktarıldıysa belediye başkanını gelir önce ben görevden alırım. Niye savunalım biz kendimizi. Savunmuyoruz. Sonuna kadar haklıyız. Denetimden kaçmıyoruz. Sen inceledin mi? İncelemedin. Bilirkişiye gönderdin mi? Göndermedin. Danıştay'a göndermedin. Vatandaşa hizmet eden belediye başkanı niye istifa ettirilsin? Bizim belediye başkanlarımız namuslu insanlardır, yürekli insanlardır, kararlı insanlardır. Ayrımcılık yapmayan insanlardır, bizim belediye başkanlarımız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...