Yalçın Topçu: Nihai amaçları Türkiye’yi bölmek

Yalçın Topçu: Nihai amaçları Türkiye’yi bölmek

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Yepyeni bir dönem başlamıştır. Yerli ve milli politikalar, Ankara merkezli stratejiler tek çıkış yolumuzdur” diye konuştu. Yalçın Topçu bir grup gazeteciye gündemdeki konuları değerlendirdi. Topçu özetle şunları söyledi.

İsmail Sonsuz ANKARA

“MHP lideri Devlet Bahçeli’yi yıpratma peşine düşenler, boşuna uğraşıyorlar. Sayın Bahçeli, siyaset hayatı boyunca, ‘önce ülkem ve milletim’ çizgisinde yürümüştür. 367 krizinde de, Gezi olaylarında da, 15 Temmuz’da da. ‘Milli Mutabakata’ muhalefet edenlerin acayip tepkiler göstermesi aklın alacağı işler değildir. Milletimiz ülkenin-milletin sorunlarına göre değil de, güç odaklarının beklentilerine göre pozisyon alan, hep bir yerlerden medet umarak iktidar arayan muhalefet etme siyasetine prim vermeyeceğini her seçim sandıkta ortaya koymaktadır. Bu çevreleri şimdiden ‘2019 Korkusu’ sarmıştır. Feryat bundandır.
Batılı küresel güçlerin Ortadoğu’ya yönelik operasyonlarıyla amaçladıkları şey, bölgeyi ‘İslamsızlaştırma’ ve ‘insansızlaştırmadır’. Batı’nın bu planına karşı duracak tek ülke Türkiye’dir. O yüzden FETÖ ile, PKK ile, DAEŞ ile, Türkiye’ye operasyonlar yapılıyor. Nihai amaç Türkiye’yi bölmektir, bu çok nettir. Türkiye, güneyinde bir uydu terör yapılanmasına asla izin vermeyecektir. İkiyüzlü politikalar iflas etmiştir. Yepyeni bir dönem başlamıştır. Yerli ve milli politikalar, Ankara merkezli stratejiler tek çıkış yolumuzdur.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...